Zrušeno! – Digital Thorns Tour

Zrušeno! – Digital Thorns Tour

Akce zrušena. Vstupenky můžete vracet v Turistickém informačním centru. Děkujeme za pochopení.

 

 

METAL FEAST AGENCY PRESENT

Marina se vydává po novém roce rozbourat některá vybraná pódia v Česku a Na Slovensku a Metal Feast Agency jim s tímto plánem pomůže v M-klub Valmez . Kluci budou rozjetí z mega tour které jedou v listopadu po Rusku. Na celé tour jim dělá doprovod bandia Jake Loves Space a speciálně ve Valmezu tohle komando doplní domácí Newspeak.


MARINA
Metal/death/core formace z Prahy s charismatickým frontmanem Egorem drtí evropská a jiná pódia již od roku 2009. Od té doby kapela sjela nespočet koncertů, vytvořila si velké fanouškovské základny jak v Česku tak v Rusku a v momentální době jsou kluci v nejlepší formě za celou éru kapely !! Nutno vidět a slyšet !!

JAKE LOVE SPACE
Mladá a energická metal/core kapela z Brna. Kapela používá elektronické prvky, takže něco třeba pro fanoušky DENOI apd. Rozhodně zajímavý support celého tour.

NEWSPEAK
Domácí metal/core formace s přesahem do melodického death metalu. Tady jde o poctivý a nasraný metal, který vás nenechá pod podiem jen tak postávat !!! Domácí znají, ostatní určitě naposlouchejte!

Termíny

  • So 11.1.2020, 20:00

Vstupné

130 Kč

Místo konání

M-klub

Pořadatel

M-klub

Videa