Stroj času
Divadlo Schod

Stroj času

Naše divadlo je známé tím, že uvádí na pravou míru historické omyly. Už Pepa Fabián zjistil, že úloha valachů ve světových a literárních dějinách je mnohem větší než se dosud přiznávalo. I známý románový hrdina Robinson je valach. Ano on skutečně pocházel z valašska. Jeho původní jméno bylo Robynzohn. Byl to zkrátka syn valašské roby s německým migrantem. Pepa tuto objevenou pravdu uvedl na pravou míru ve hře Robinzohn z Krhové, kterou jsme v minulosti uvedli.

Nesporná úloha valachů je i v dobývání kosmu, kterou jsme  zdokumentovali ve hře Valaši letí Mars. Zkrátka valaši jsou bez jakýkoliv pochybností hybnou silou světového vývoje ve všech oblastech věty, techniky i kultury. Můžeme o tom, mluvit, snad i pochybovat, ale to je asi tak všechno. Pravda nejde umlčet.

Nyní, vážení diváci uvádíme na pravou míru skutečnost, že stroj času, fenomén, který nezvládl ani Edison, Einstein, ba ani ruský vědec Fjodor Konstantinovič Rybalko, už existuje a sestrojil ho kdo jiný, jak opět valach. Valašský sedlák Lojza. Nakonec dívejte se. Dnes vám ukážeme, že skutečně funguje.

 

Přední stoly 120 Kč, zadní stoly 85 Kč.

Termíny

Vstupné

120 Kč

Místo konání

M-klub

Pořadatel

M-klub

Obrázky