Nedivoč
hosté: Štěpánka Šedá & Juhyň

Nedivoč
Nedivoč – kapela s repertoárem stejně pestrým, jako je její rodná Ostrava.
 
Nedivoč je ostravská kapela skvělých muzikantů a hlavně kamarádů, která vznikla v září 2016. Základ jejich autorské tvorbě položil bývalý bubeník kapely Jiří Krhut. Svoje debutové album Vale pletichám kapela vydala v září 2018 a obsahuje pop, rock, ale i třeba šanson nebo balady. Barvitost desky doplňují svým hlasem hosté jako Marie Rottrová, František Segrado, Ester Kočičková nebo Ondřej Ruml.
 
Nejznámější skladba z alba - Fotky z výletu – zazněla v seriálu sKORO NA mizině (2020) a posluchači ji mohou pravidelně slyšet na vlnách Českého rozhlasu. Píseň Fotky z výletu se dočkala i neotřelého videoklipu režírovaného Vladimírem Skórkou, který klip pojal jako varování před nezdravou závislostí na selfíčkách.
 
V únoru 2022 kapela vydala své druhé album Svítá obsahující devět písní převážne z tvorby frontmana Sváti Tuleje.
Nedivoč hrají a nedivočí. Své písničky zpívají česky a někdy i slovensky. Hrají vesele, smutně, sladce i hořce, prostě příběhy, které všichni ze života znají. Jak sami říkají: „Nechceme si na nic hrát a do ničeho se stylizovat. Prostě tak, jak to z nás jde, tak to taky cítíme, a tak se nám to líbí. A navíc v hudbě, stejně jako v životě, jsou závody, které už zkrátka neběžíme.„
 
Členové:
Sváťa Tulej - Zpěv
Adam Farana - Piano
Vojta Šňupárek - Kytara
Janko Smichovič - Baskytara
Jan Krompolc – Bicí
 

Termíny

  • Pá 24.11.2023, 20:00

Vstupné

na místě 300 Kč, v předprodeji 250 Kč

Místo konání

M-klub

Pořadatel

M-klub

Videa