Lukáš Pavlásek
Kdo nepláče není Čech

Lukáš Pavlásek

„Kdo nepláče není Čech“ - one man show s podtitulem Češi, alkohol a Rock and roll. Dozvíte se který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci, co pít když chcete, aby se vám narodil Václav Klaus, povíme si jak strávit pořádnou dovolenou, kterou nám pokazí dámská jízda, sestavíme si nekompromisní punkovou kapelu, rozebereme si některé lidové písně a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom co nám leze na nervy, protože správnej Čech není nikdy spokojenej......

Délka pořadu 90 minut

Vstupné v předprodeji 280 Kč, na místě 320 Kč

 

 

Lukáš Pavlásek - Double Stand-up 18.11 a 19.11., od 19. hodin, M-klub

Dva večery známého komika a jeho dvou stad-up speciálů: „Kdo nepláče není Čech“ a „Planeta slepic“. Můžete si pořídit vstupenky samostatně na každý večer, nebo se slevou na oba večery. Návštěvníci obou večerů si navíc jako dárek odnesou knihu Lukáše Pavláska.

Lukáš Pavlásek patří mezi průkopníky a nejvýraznější tváře české standup comedy, natočil desítky výstupů do pořadů Na stojáka a Comedy club a absolvoval stovky vystoupení. Jeho celovečerní speciály jsou esencí toho nejlepšího z jeho tvorby.

Vstupné na oba večery 450 Kč 

Termíny

  • Pá 18.11.2022, 19:00

Vstupné

na místě 320 Kč, v předprodeji 280 Kč

Místo konání

M-klub

Pořadatel

M-klub