Cestovatelský večer s Lucií Kutrovou a Pavlem Sabelou
Dvě cestovatelské přednášky jeden večer

Cestovatelský večer s Lucií Kutrovou a Pavlem Sabelou

Přednáška je součástí cestovatelského večera s Lucií Kutrovou a Pavlem Sabelou - nezapomenutelný večer složený ze dvou samostatných přednášek.

Lucie a Marvel na Stezce Českem

(17:45–19:15)

Pacifickou hřebenovkou nalehko a natěžko

(stand-up Lucie Kutrové a Pavla Sabely) (20:00–21:30)

 

Koupit vstupenku můžete na každou akci zvlášť nebo dohromady za zvýhodněnou cenu, a užít si tak nabitý večer plný humoru a inspirace, kam vyrazit.

 

Vstupné:

Lucie a Marvel na Stezce Českem — 300 Kč

Lucie a Marvel na Stezce Českem | Vstupenky | GoOut

Pacifickou hřebenovkou nalehko a natěžko — 300 Kč

Pacifickou hřebenovkou natěžko i nalehko | Vstupenky | GoOut

Dvoják Cestovatelský večer s Lucií Kutrovou a Pavlem Sabelou — 450 Kč

Cestovatelský večer s Lucií Kutrovou a Pavlem Sabelou | Vstupenky | GoOut

 

Chtěli jste někdy vyrazit na dálkový trek? Pacifická hřebenovka, Continental Divide trail, Tour du Mont Blanc nebo nějaké evropské traily? Co budete potřebovat? Jaké důležité věci si zabalit vám poradí Pavel a jaké nesmysly si nezapomenout, to vám doporučí Lůca. Výhody a nevýhody cestování s malým batůžkem? Úskalí a srandovní příhody s batohem jako kráva? Jaký vybrat spacák? Jaké si vzít boty? Batoh? Stan? Zbytečnosti? Čekají vás dva různé přístupy k dálkovým trasám a dva různé pohledy na balení. Rozhodně se pobavíte, protože Lůca a Pavel mají stejný smysl pro humor a nejdou pro vtípek daleko. 

Přijďte na nový cestovatelský stand-upu, budete se smát na celé kolo!!! 

Lůca: "Já se umím sbalit perfektně, občas i pod 25kg, Pavel je retard..."

Pavel: "Každý rád chodí nalehko, já mám většinou batoh pod 5kg, Lůca je chyba v matrixu ..."

 

Před a po přednášce si budete mít možnost koupit všechny knížky Lucky (také nové vázané vydání!) a dárky z Marvelovy kolekce!!!

Pořadatelem akce je Holka s bucket listem a Kázetko Valmez.

 

Lucie Kutrová

Narodila se v Havířově a vyrůstala v malém městě Petřvald u Karviné. Cestuje po světě a plní si to, co si napsala na seznam přání, tzv. bucket list. Prošla Pacific Crest Trail z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím. Trasa stezky měří 4 260 km a je považována za jednu z nejkrásnějších stezek na světě. K tomu spoustu krásných tras v Evropě (např. Svatojakubská pouť, Tour de Mont. Blanc, Alta Via1) a také Stezku Českem (2000km). Vyšly jí knihy 151 dní Pacifickou hřebenovkou, 151 dní po evropských stezkách a 151 příběhů na Stezce Českem. Nyní nově vydala Bucket List pro lidi, co by si také rádi sepisovali své sny. Píše blog www.holkasbucketlistem.com, a žije na instagramu @holka_s_bucket_listem_luca. Spolu s přáteli založila neziskovou organizace Pomáhej s Marvelem, která se snaží pomáhat útulkům, jež se starají o opuštěná, nemocná a zraněná zvířata. Sem vkládá nemalou část výdělku z prodeje svých knih, přednášek a dalších aktivit.

 

Pavel Sabela

Obyvatel Frýdku-Místku. Hiker, který zdolal tři nejznámější stezky v Americe. Appalachian Trail, dvakrát Pacific Crest Trail (PCT) a také tu nejdelší – Continental Divide Trail (CDT) čítající necelých pět tisíc kilometrů dlouhý výšlap. Dále přešel Arizona Trail, GR 20, která prochází ostrovem Korsika, trail GR223, jež vede po obvodu ostrova Menorca, trasu z Ubľa (hranice Ukrajiny a Slovenska) do Frýdku Místku, absolvoval Stezka Českem severní část – tam a zpět 2000 km... a dále spoustu kratších stezek, hlavně v Beskydech.

Termíny

  • Pá 23.2.2024, 17:45 — 21:30

Vstupné

450 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

M-klub

Obrázky