Co přinese budoucnost
1. ročník festivalu

Co přinese budoucnost

Populárně-naučná akce pořádaná skupinou meziříčských rodáků a studentů VŠ se zájmem o veřejné dění.

To, a ještě více je 1. ročník festivalu: Co přinese budoucnost?

Můžete se těšit na 8 hlavních přednášek vedených experty a expertkami z různých odvětví týkajících se budoucích problémů a výzev.

Jaké dopady bude mít rozvoj umělé inteligence na naši společnost? Jak se připravit na změnu klimatu? Může v budoucnosti existovat dokonalá rovnost mužů a žen? Je možné v blízké budoucnosti očekávat kolonizaci okolních planet? Jaký dopad bude mít stárnutí populace na naši společnost? Jak se bude vyvíjet legalizace drog v České republice a v rámci EU?

Na tyto a další otázky se budeme snažit odpovědět a přiblížit tak témata ve srozumitelné podobě široké veřejnosti. Kromě hlavních přednášek s tématy: Umělá inteligence, Klimatická změna, Mezinárodní vztahy, Rovnost mužů a žen, Zkoumání vesmíru, Virtuální světy a sociální média, Zdraví, Návykové látky, bude zajištěn také doprovodný program.

Pojďte se spolu s námi dozvědět něco nového a zároveň si zpříjemnit sobotní den!

Pro další informace, představení přednášejících osobností a novinky z doprovodného programu sledujte naše sociální sítě.

Instagram: https://www.instagram.com/coprinesebudoucnost/ aFacebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556035924080

Termíny

  • So 10.8.2024

Vstupné

vstupné dobrovolné

Místo konání

M-klub

Pořadatel

M-klub