Mig 21
Podzim 2021

Mig 21

Koncert přesunut z 09.04.2021 na 15.10.2021.

 

MIG 21 VYDÁVÁ PO 7 LETECH NOVÉ STUDIOVÉ ALBUM A CHYSTÁ SE NA SVÉ "PODZIM 2021" TURNÉ!

Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako "chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova", chystá po sedmi letech nové studiové album “Džus noci”. V pořadí již pátá řadová deska,  z nichž všechny dosud dosáhly minimálně platinového ocenění, bude obsahovat 12 skladeb.

Objeví se zde nové skladby i singly, které vznikaly v průběhu posledních let a kapela je již hraje na svých koncertech, a tak písně jako “Svoboda není levná věc”, “Hurá”, “Hyjé!”, “Hej kámo” nebo “Těsně vedle sebe” už fanoušci znají v klipové či streamingové podobě. Albovou novinku Džus noci uvede na trh singlovka “Hádej, co žena žádá”, ke které vzniká animované lyric video pod taktovkou předního stage/graphic/video designera Matyáše Vordy, kterého budou hudební fanoušci znát především z kapely Mandrage.

,,Čtyři písně jsme měli hotové už před tím pandemickým časem, ale těch zbylých osm věcí vznikalo v atmosféře, kdy nešlo koncertovat, kdy jsme si nemohli být jisti, jestli se nám ten team kolem kapely nerozutíká někam za jistějším výdělkem, kdy se člověk probudil a věděl, že jediné, co ho drží nad vodou je, že má rozdělanou písničku a kdyby neměl, tak by se nejspíš uchlastal k smrti,” popisuje vznik desky Jiří Macháček.

To, že Džus noci je pestrobarevné album, potvrzuje i řada hostů, které zde můžete slyšet, v čele s Erikou Stárkovou, Marthou Issovou, Matějem Ruppertem a Radkem Škarohlídem, ale zároveň se nahrávek chopila i řada různých hudebních producentů jako jsou Tomáš Konůpka, Lukáš Chromek či Roman Holý.

Autorem textů je herec, zpěvák a frontman skupiny Jiří Macháček, hudbu složil Tomáš Polák, který k chystané novince dodává..

,,Chtělo to proniknout do hloubky a přitom zůstat na povrchu a pak potvrdit a přetvořit mělkost hudebního díla v působivý diadem kaskády not. Takové to tušení opravdovosti, které ve skutečnosti mělo jediný cíl, nezbláznit se z volného času, který se v lednu 2020 objevil."

Album Džus noci vyjde 24. září a předznamená turné, které začne koncertem 8. října ve Svitavách a skončí tradičním pražským trojkoncertem v Lucerna music Baru 25. listopadu.

 

*****


Open-door: 19:00
Start: 20:00
Afterparty: 22:00 → DJ Mike

*****

 

Vstupenky koupené v Turistickém informačním centru zůstávají nadále platné. Pokud vám termín nevyhovuje, tak můžete vstupenky vrátit v Turistickém informačním centru jakmile bude opět otevřeno. Děkujeme za pochopení.

 

Termíny

  • Pá 15.10.2021, 20:00

Vstupné

na místě 390 Kč, v předprodeji 350 Kč

Místo konání

M-klub, Velký sál KZ

Pořadatel

M-klub

Videa