ZRUŠENO Vladivojna La Chia

ZRUŠENO Vladivojna La Chia
Moc nás to mrzí, ale z organizačních důvodů musíme koncert zpěvačky Vladivojny La Chia zrušit.
Nový termín hledáme a budeme o něm co nejdřive informovat.
 
 
Vladivojna La Chia zahraje koncert se svou doprovodnou kapelou Tepe a září k příležitosti vydání nového EP Břehy. Toto převážně klavírní album je oslavou Vladivojných 20ti let na hudební scéně. Jsou na něm jak starší písně v nových klavírních aranžích, tak také nikdy nevydané písně jako Břehy, Snídaně nebo Záclonka. Na koncertě zazní výběr nově upravených písní ze všech Vladivojniných sólových alb, anebo alb skupin Banana či Vladivojsko.
 
Složení:
Vladivojna La Chia - vocal, el. kytara
Karolína Šustová - klavír, klávesy a synth, kytara, back vocal
Tereza Čapková - basa, back vocal
Luboš Pavlík - bicí
Host: Jan Žamboch (Wolf Lost in the Poem)
Koncert v úpravě na sezení ve velkém sále KZ.

 
 

20 let na hudební scéně Vladivojna La Chia oslaví novým klavírním EP „Břehy“. Vyjde 1. října a nyní ho avizuje videoklip k písni „Řeka“, ve které je ukryta tajemná metafora vztahu dcery s otcem. Nové EP představí na koncertech v Brně, Praze, Ostravě a Valašském Meziříčí.

"Na albu budou písně, které už roky patří k tomu nejlepšímu z mého koncertního repertoáru, ale nikdy nebyly vydány - Břehy, Snídaně nebo Záclonka. Každá píseň v sobě nese příběh nebo intenzivní pocit, který mě nějak formoval,“ vypráví Vladivojna.

Nyní zpěvačka představuje nový videoklip k písni „Řeka“, která vznikla v roce 2006 a její původní verze vyšla na albu Jungle skupiny Vladivojna La Chia a Banana. V písni je ukryta tajemná metafora vztahu dcery s otcem. „Je to snová vzpomínka na dny, které jsem jako malá trávila s tátou na výletech nebo na rybách. Někdy to bylo dobrodružné a docela divoké, jindy jsme naopak hodiny trávili klidně u nahozených prutů, spali pod širákem a koukali hodiny na hvězdy,“ vzpomíná Vladivojna.

Videoklip k písni „Řeka“ se natáčel v Jemném Bistru v Modřanech pod režijní taktovkou Milana Vopálenskýho.

Na EP „Břehy“, které vzniklo za podpory Partnerství OSA a Donio, se objeví několik hudebních hostů. Vedle kapely Tepe a září ve složení Karolína Šustová (klavír), Tereza Čepková (basa) a Luboš Pavlík (bicí), s Vladivojnou zpívá duet k písni „Břehy“ Jan Vacík ze skupiny Čtvrt na smrt. Dále Terezie Kovalová (violoncello) ve „Snídani“, Matěj Ptaszek (foukací harmonika) v „Záclonce“, Roman Vícha na bicí v „Břehách“ a „Snídani“, Kamila Csenge v „Břehách II“.

Nové EP vyjde v exkluzivní limitované edici 10 kusů na LP v nejlepší možné kvalitě nahrávání (Gram Records). Každý vinyl bude mít jinou barvu a obal bude originálně výtvarně zpracován autorkou.

EP zpěvačka a textařka představí a pokřtí rovněž na koncertech Brně, v Praze, Ostravě a Valašském Meziříčí.

 

Na akci mohou být pořizovány fotografie nebo audiovizuální záznamy. Svou účastí dáváte najevo svůj souhlas s focením a nahráváním vaší osoby. Fotografie a videa mohou být následně použity k další propagaci pořadatele.

Termíny

  • So 2.11.2024, 20:00

Vstupné

na místě 340 Kč, v předprodeji 290 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

M-klub

Videa

Obrázky